Join Us

Drupps Seeks Automation Engineer to our Production Team

In Swedish. For translation, please hit Google Translate (or any other similar service).

Om jobbet

Drupps har en spännande tid framför sig som innehåller uppstart av försäljning, installationer hos kund samt vidareutveckling av bolaget. Vi behöver förstärka vårt produktionsteam och vi söker därför dig som är automationsingenjör eller som har motsvarande kompetens.

Du kommer att vara en viktig del i teamet och ansvara för el- och styrsystemet i våra produkter som är under utveckling. Du kommer att arbeta som projektledare med mjukvaruutveckling, konstruktion, komponentval, produktion, leverans och driftsättning av våra produkter ute hos kund.

Din roll är ganska bred och vi ser därför att du har en ambition att växa i din roll tillsammans oss när bolaget växer. Eftersom våra kunder och leverantörer är internationella så är flytande engelska i tal och skrift, utöver svenska, ett krav och tjänsten kommer även att innebära resor. Om du pratar ett tredje språk är det ett plus.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning som automationsingenjör eller liknande, och du jobbar idag inom industrin eller som etablerad konsult. Eftersom vi arbetar med utveckling värdesätter vi din problemlösningsförmåga och vilja att lära. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning så uppmuntrar vi kvinnliga sökande, men den sökandes kunskapsnivå och personlighet är såklart alltid viktigast.

Är du rätt person för oss?

För att söka tjänsten, skicka ett personligt brev om vem du är samt ett CV om din bakgrund till fredrik.edstrom@drupps.com. För frågor, kontakta Fredrik Edström via samma epost eller på telefon 0702619212.

Varaktighet, arbetstid

Anställningsformen är tillsvidare. Arbetsomfattning är heltid. Semester 30 dagar. Övertid kan förekomma.