Drupps jobs

Spontaneous job application

Do you want to help make people and organizations turn to the atmosphere for sustainable water? Do you want to work for an awesome company? Can you help us achieve greatness? Please send us your application! We are probably looking for you.

Loading...
Message sent! We will get back to you as soon as possible.
That's odd, the message failed. Please email hi@drupps.com instead.

Lead Software Engineer

Published on 2020-06-15. In Swedish.

Drupps är ett nystartat teknikbolag med bas i Uppsala. Drupps utvecklar produkter och lösningar för dricksvattenproduktion från atmosfären. Våra lösningar gör det möjligt att producera rent dricksvatten oberoende av traditionella vattenkällor.

Drupps har en spännande tid framför sig som innehåller uppstart av försäljning, installationer hos kund samt vidareutveckling av bolaget och dess produkter. Vi behöver nu förstärka vårt team och vi söker därför dig som kan äga och driva vår mjukvaruutveckling. Du kommer att vara en viktig del i vårt utvecklingsteam och ansvara för utvecklingen av IT infrastrukturen och mjukvaran i våra styrsystem. Dina främsta arbetsuppgifter är att

  • utveckla våra molnbaserade lösningar
  • utveckla styrsystemen för våra produkter
  • sömlöst integrera styrsystemen och installationer med våra molnlösningar

Du har en civilingenjörs-, master- eller liknande utbildning, och du arbetar idag inom industrin eller som etablerad konsult. Eftersom vi arbetar med utveckling värdesätter vi din problemlösningsförmåga och vilja att lära. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning så uppmuntrar vi kvinnliga sökande, men den sökandes kunskapsnivå och personlighet är såklart alltid viktigast.

Du har erfarenhet flera av att arbeta med några eller flertalet av följande språk/verktyg/leverantörer

  • C, C#, Java, .NET, python, Matlab, GitHub
  • Amazon/Googles webbtjänster
  • Beckhoff, Mitsubishi, Siemens, eller liknande

För mer information eller frågor, kontakta oss via epost på fredrik.edstrom@drupps.com eller telefon 0702619212.