DRUPPS JOB OPPORTUNITY

Drupps söker Sales Director

Please note - In Swedish

Om företaget

Drupps är ett svenskt innovationsbolag inom vattenproduktion som utvecklar och säljer lösningar för produktion av hållbart och rent dricksvatten från luft. Företaget rankas som ett av Sveriges hetaste teknikbolag och siktet är inställt på export.

Drupps har en spännande tid framför sig som innehåller uppstart av försäljning, installationer hos kund samt vidareutveckling av bolaget. Vi behöver förstärka vårt säljteam och vi söker därför dig som har erfarenhet av internationell försäljning av tekniska system eller som har liknande relevant kompetens.

Om jobbet

Du kommer att vara en viktig och ledande person i vårt säljteam och din arbetsplats är förutom vårt huvudkontor i Uppsala hela världen, särskilt Sydasien, Mellanöstern och Afrika. Tjänsten inkluderar en hel del resande. Våra kunder är huvudsakligen industriella och inkluderar bland andra livsmedelsindustri, processindustri och fastighetsutvecklare.

Du kommer att vara med och utveckla våra säljprocesser samt ha kundansvar där du initierar, driver och avslutar försäljning mot kund.

Vi ser att du har en ambition att växa i din roll tillsammans med oss när bolaget växer samt vara med och utveckla din egen roll. Eftersom våra kunder och leverantörer är både svenska och internationella så är flytande svenska och engelska i tal och skrift ett krav. Om du kan fler språk är det ett stort plus.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan så fort du kan!

Vem är du?

Du är driven och gillar utmaningar, och du brinner för hållbara miljötekniska lösningar som löser verkliga problem för människor och organisationer. Du har arbetslivserfarenhet från försäljning av tekniskt komplicerade produkter sedan tidigare, och du kan på ett effektivt sätt förklara och utveckla lösningar tillsammans med kunden.

Eftersom vi är en ung och dynamisk organisation som växer snabbt värdesätter vi din initiativ- och problemlösningsförmåga samt vilja att lära, bli bättre och vara med och utveckla själva arbetsplatsen. Vi är inget storföretag, än – men vi siktar på att bli det. Om du trivs i en sådan miljö så kommer du förhoppningsvis att trivas hos oss!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och uppmuntrar därför kvinnliga sökande. Den sökandes kunskapsnivå och personlighet är dock såklart alltid viktigast.

Varaktighet och arbetstid

Anställningsformen är tillsvidare. Arbetets omfattning är heltid. Semester 30 dagar. Övertid kan förekomma, särskilt i samband med affärsresor.

Hur söker jag?

För att söka tjänsten – skicka ett personligt brev om vem du är samt ett CV med din bakgrund till peter.silfwerbrand@drupps.com.

För frågor kontakta Peter Silfwerbrand via e-post eller ring 0706 – 52 35 53.