DRUPPS JOB OPPORTUNITY

Drupps söker Supply Chain Manager

Please note - in Swedish

Om företaget

Drupps är ett svenskt innovationsbolag inom vattenproduktion som utvecklar och säljer lösningar för produktion av hållbart och rent dricksvatten från luft. Företaget rankas som ett av Sveriges hetaste teknikbolag och siktet är inställt på export.

Drupps har en spännande tid framför sig som innehåller uppstart av försäljning, installationer hos kund samt vidareutveckling av bolaget. Vi behöver förstärka vårt inköps- och produktionsteam med en Supply Chain Manager och vi söker därför dig som har erfarenhet av detta eller som har motsvarande kompetens.

Om jobbet

Du kommer att ha ansvar för att bygga upp företagets logistikflöden i en global miljö för leveranser runt om i världen. Det innebär att du kommer ha en nyckelposition i företaget för att säkerställa leveranser och after sales aktiviteter.

Du utgår från vårt kontor i Uppsala men tjänsten kan komma att innebära en del resor.

Dina främsta uppgifter är:

  • Arbeta med våra underleverantörer
  • Optimera våra logistikflöden
  • Säkra leveranser
  • Strategiskt kvalitetsarbete och planering
  • Vara delaktig i att utveckla företagets produktion

Vi ser att du har en ambition att växa i din roll tillsammans med oss när bolaget växer samt vara med och utveckla din egen roll. Eftersom våra kunder och leverantörer är både svenska och internationella så är flytande svenska och engelska i tal och skrift ett krav. Om du pratar ett tredje språk är det ett plus.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan så fort du kan!

Vem är du?

Du har minst en teknisk högskoleutbildning och du har arbetslivserfarenhet från inköp, produktion och logistikflöden sedan tidigare. Eftersom vi är en dynamisk organisation som ständigt växer värdesätter vi din initiativ- och problemlösningsförmåga, och vilja att lära och bli bättre.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och uppmuntrar därför kvinnliga sökande. Den sökandes kunskapsnivå och personlighet är dock såklart alltid viktigast.

Varaktighet och arbetstid

Anställningsformen är tillsvidare. Arbetets omfattning är heltid. Semester 30 dagar. Övertid kan förekomma, till exempel i samband vid större leveranser.

Hur söker jag?

För att söka tjänsten – skicka ett personligt brev om vem du är samt ett CV med din bakgrund till fredrik.edstrom@drupps.com.

För frågor kontakta Fredrik Edström via e-post eller ring 0702 – 61 92 12.