Join Us

Drupps Seeks a Production Manager

In Swedish.

Om jobbet

Drupps har en spännande tid framför sig som innehåller uppstart av försäljning, installationer hos kund samt vidareutveckling av bolaget. Vi behöver förstärka vårt inköps- och produktionsteam och vi söker därför dig som har erfarenhet av detta eller som har motsvarande kompetens.

Du kommer att vara en viktig del i teamet där du är produktionskoordinator och ansvarar för att produktion och inköpsflöden hos våra underleverantörer fungerar, samt leveranser till kund. Du kommer att vara produktägare och ha inflytande över vidareutveckling av produkterna, komponentval och leveransmetoder.

Vi ser att du har en ambition att växa i din roll tillsammans oss när bolaget växer. Eftersom våra kunder och leverantörer är både svenska och internationella så är flytande svenska och engelska i tal och skrift ett krav, och tjänsten kommer även att innebära resor. Om du pratar ett tredje språk är det ett plus.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan så fort du kan!

Vem är du?

Du har en teknisk högskoleutbildning och du har arbetslivserfarenhet från inköp, produktion och logistikflöden sedan tidigare. Eftersom vi är en dynamisk organisation som ständigt växer värdesätter vi din problemlösningsförmåga och vilja att lära och bli bättre. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och uppmuntrar därför kvinnliga sökande, men den sökandes kunskapsnivå och personlighet är såklart alltid viktigast.

Är du rätt person för oss?

För att söka tjänsten, skicka ett personligt brev om vem du är samt ett CV om din bakgrund till fredrik.edstrom@drupps.com. För frågor, kontakta Fredrik Edström via epost eller tel 0702-619212.

Varaktighet, arbetstid

Anställningsformen är tillsvidare. Arbetsomfattning är heltid. Semester 30 dagar. Övertid kan förekomma.