Join Us

Drupps Seeks a Senior Sales Manager

Om jobbet

Drupps har en spännande tid framför sig som innehåller uppstart av internationell försäljning, installationer hos kund samt snabb vidareutveckling av bolaget.

Vi behöver förstärka vårt försäljningsteam och vi söker därför dig med bred erfarenhet av internationell försäljning och hantering av stora affärer i mångmiljonklassen.

Du kommer att vara en viktig del i teamet där du leder och ansvarar för försäljningsutvecklingen inom vårt huvudaffärsområde, livsmedel- och dryckesindustrin. Du bör ha erfarenhet av att hantera och driva stora affärer som inte sällan pågår under en längre tid. Du bör vara beredd på att resa en hel del då våra kunder finns i hela världen.

Vi ser att du har en ambition att växa i din roll tillsammans med oss när bolaget växer. Eftersom våra kunder och leverantörer är både svenska och internationella så är flytande svenska och engelska i tal och skrift ett krav. Om du pratar ett tredje språk är det ett plus.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan så snart du kan!

Vem är du?

Du är organiserad med förmåga att skapa långvariga kundrelationer, har en god förståelse för teknisk utrustning och har erfarenhet av att driva stora affärer från start till mål. Eftersom vi är en dynamisk organisation som ständigt växer värdesätter vi din problemlösningsförmåga och vilja att lära och bli bättre.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och uppmuntrar därför kvinnliga sökande, men den sökandes kunskapsnivå och personlighet är såklart alltid viktigast.

Är du rätt person för oss?

För att söka tjänsten, skicka ett personligt brev om vem du är samt ett CV om din bakgrund till jonas.wamstad@drupps.com. För frågor, kontakta Jonas Wamstad via epost eller tel 0708-671138.

Varaktighet, arbetstid

Anställningsformen är tillsvidare. Arbetsomfattning är heltid. Semester 30 dagar. Övertid kan förekomma.